tisdag 1 februari 2011

Ledig tisdag...


Vilket tråkväder det är ute, helt mulet och grått...längtar såå till våren! Våren är för mig den bästa årstiden, då allt börjar blomma, vårsolen värmer och fåglarna kvittrar.

I början på maj kommer vi för första gången på året ut till vårt hus på landet som ligger några mil från Karlstad. Vägen ut är aldrig plogad på vintern och under våren är det tjällossning, så inte förrän i maj kommer vi dit! Det är min sambos pappas gamla barndomshem som han fick ärva för 5 års sedan. Så nu gör vi det till vårt boende, lite renovering, ta vara på det gamla, måla om och fräscha upp! Det är hur kul som helst! Man får verkligen använda sin kreativitet. I sommar har vi många projekt på listan som ska tas i tur med. Får se vad många vi hinner och orkar med, måste ju njuta av sommaren också.

  • Laga tak
  • Bygga veranda
  • Fortsätta med fönstermålning
  • Bygga utedusch
  • Fixa en "toa" inomhus (har nu ett utedass) 
  • Bygga odlingslådor och så div. grönsaker, potatis, morötter, lök och annat gott! 

Förra året hann vi med att förvandla 70-tals köket till ett lite mer lugnt och harmoniskt kök. Ni ska få se för- och efterbilder! 


Före

Efter
Sydde nya gardiner


Nymålade möbler i köket!


Idag blir det ett annat projekt att ta sig an. Håller på att tapetsera ett av rummen hemma. Det ska såklart bli vit tapet! =) Så nu blir det lite spackel och sån tråk-göra innan det roliga händer! 
Dags för lite lunch nu och sen jobba på! 
I kväll blir det en sväng till min vän Malin och töla lite, så mysigt att träffa henne! =) Och snart ska hon föda barn!! Det är inte lång tid kvar nu, hon är inne i vecka 40! Så spännande! 

Ha en bra dag allihop! 

Kram / Linnéa  


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar