söndag 20 februari 2011

Hemmagjorda hissgardiner

Igår fick jag klart gardiner till sovrummet. Köpte linnetyg och några meter spetsband och sydde en enkel hissgardin, busenkelt! Bara sy raksöm runt hela gardinen och sedan vira ett band runt och knyta en fin rosett! Billigt också att sy själv =)




Idag har vi rensat och rensat! Tänk vad grejer man samlar på sig. Har gått igenom garderober, skåp, allt som stod i vårt nuvarande sovrum och på vinden! En massa "skit" och användbart har vi ställt i hallen nu som i morgon åker till tippen och Gengåvan. Man känner sig så REN när man verkligen har rensat undan. I det f.d. sovrummet har vi fått i ordning och har nu blivit lite av ett arbetsrum med soffa, skrivbord och symaskinen har fått en bättre plats.
Nu väntar SOLSIDAN och i morgon är jag ledig. Då ska jag & Bea ut till Fredrikes hem på landet och kolla in hennes stora hus! Underbart att komma ut i naturen och det bästa av allt är nog att hennes hem är VITT och LANTLIGT! Gissa om JAG kommer ÄLSKA det! Bilder kommer upp i morgon på allt det fina!

Hoppas ni har en trevlig söndagkväll!

Kram / Linnéa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar