måndag 5 november 2012

Stockholmsresa och helgjobb!

























I tisdags tog jag och Clara tåget till Stockholm för att hälsa på min äldsta bror med familj. Clara har sina tre kusiner där och killarna såg verkligen fram emot att få umgås med sin lilla kusin i några dagar! Vi ses tyvärr lite för sällan, men det är svårt att få till det med barn, jobb och lediga helger! Nu hade killarna höstlov så det var extra trevligt när vi alla var lediga tillsammans!

Jag fick min rygg behandlad av brorsans svärfar som har sin klinik i Stockholm. Han är ryggspecialist och behandlar alla typer av ryggproblem. Mitt problem är diskbråck och nu efter behandlingen känns det mycket bättre! Vore himla skönt om jag kunde få slippa allt ont i ryggen nu, men då krävs det också att jag tränar upp min mage och rygg ordentligt för att också förebygga ryggproblem! Så nu ska jag verkligen tänka på det. Det blir min läxa!

Fyra dagar i Stockholm gick fort och sliten var man när man kom hem igen. Det blir en helt annan vardag med tre barn till, full fart och tidiga mornar blev det för oss varje dag!

Väl hemma på fredag em kunde man pusta ut i några timmar innan helgjobbet för min del startade. Som tur var hade vi en rätt lugn och skön helg på jobbet så man kände sig inte överdrivet sliten när man kom hem. Det är skönt med måndag och ny vecka nu, få varva ner en smula och bara vara på hemmaplan.

Denna vecka kommer vi umgås med vänner, baka inför helgens kalas och ordna lite praktiska grejer. Just det, det ska hinnas med och träna också, både jag och Erik kör November-Fokus, vilket innebär att vi peppar varandra till att komma iväg och träna. Jag själv hann med en löprunda i fredags kväll på 6,6 km och idag blir det gym! Vi har sagt att vi får förtränga tröttheten, så länge vi är friska ska vi träna!

Hoppas er helg varit bra och att ni får en fin start på en ny vecka! Må gott och ta hand om er!!

Kramar!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar