tisdag 20 november 2012

Barnsång och smakråd!



Detta kort togs för exakt 1 år sedan....lilla smulan, så liten du var! Kommer knappt ihåg tiden i början, den gick så fort och man var mitt uppe i "bebisbubblan". Åh..kan sakna den tiden enormt just nu...när man fick hålla sitt lilla barn, tätt, tätt intill sig.

Nu har man ett yrväder som far runt runt...ingen stopp-knapp finns heller! Men tänk vad du har lärt dig massor under detta år, man smälter för varje ny grej du hittar på, eller säger, eller gör! Mamma är så stolt ska du veta och du är det absolut finaste som hänt oss!

Dagens nöje då...Jo vi ska till Vikenkyrkan alldeles strax (hoppas bara grisen vaknar snart så jag slipper väcka henne) på terminens sista rytmik. Lite tråkigt att den slutar redan i november, men vi får ta och anmäla oss till en ny start i jan och hoppas på att man blir med då! Bjudna på lunch blir vi också i form av smörgåstårta, det är grejer det!
Vädret är inte upplyftande idag, regn och grått, men en promenad får det bli i alla fall. Vi hänger på Jenny och Theodor efter rytmiken till Våxnäs för att välja ut tapeter till deras sovrum, alltid lika kul att få vara smakråd.

Hoppas ni får en fin dag, det ska vi ha! KRAM!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar