söndag 23 september 2012

Första jobbhelgen och trevlig middag!

Godkväll vänner!

I morgon drar veckan igång igen och helgen har som alltid gått så fort! Swisch...så är det söndag kväll.
Även om helgen har gått i rasande fart så har vi hunnit med mycket ändå. I fredags spenderades halva kvällen hemma framför tv:n med Flygande Jacob i magen, mums...innan det var dags att bege sig till jobbet, första passet på väldigt väldigt länge. Det gick bättre än förväntat! Kul att vara tillbaka lite smått, även om jag inte drar igång på riktigt förrän i januari.

Jag i hissen på väg till sängen efter nattjobb!


Lördags eftermiddagen och kvällen tillbringades hemma hos Jenny, Kelly och Theodor. Vi lagade hemmagjorda hamburgare och till efterrätt en stooor skål med marängswiss. Hur gott som helst!! Som lite sen inflyttningspresent fick de ett kakfat som min sambo borrat och skruvat ihop (men jag har inhandlat faten och materialet!!) Viktigt viktigt! =) Han fick dock göra "tråk-jobbet".


Lördagen i bilder. Våra små barn ser på Babblarna, sååå kul
att det fick visas om och om igen...=)


Det jobbiga med alla barnvisor, barnprogram, låtar, sånger, ramsor högt och lågt..är att de sätter sig på hjärnan och aldrig försvinner! Babblarna har förföljt mig hela helgen hehe!

Idag började vi dagen med sovmorgon, så härligt att få sova till halv nio! Clara somnade så sent igår så hon kände väl inte heller för att stiga upp för tidigt. Tack kära barn för det! Annars är vi väldigt bortskämda med sömnen, vår dotter sover ca 12-13 timmar om nätterna (i streck!!!), hon skriker kanske till någon gång på förkvällen och vill ha nappen, men hinner aldrig vakna till utan somnar lätt om igen.

Dagen har annars gått i städ-och matinköps-tecken. Härligt att ta igen lite här hemma, röja, rensa och plocka tillsammans. Den kommande veckan blir så mycket lättare då!

På tal om sömn, så är det dags för sängen snart!

Hoppas er helg har varit bra! Godnatt till er!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar