söndag 20 mars 2011

Fredag, lördag, söndag...

Tänkte summera helgen lite...

I fredags var min bror och hans tjej här på middag. Det blev en mycket trevlig kväll! Vi hade lagat Kreolsk gryta som faktiskt blev väldigt god. Kan skarpt rekommendera till er som inte vet vad ni ska äta till söndagsmiddag =)

Kreolsk gryta
Grytan bestod av:


Fläskfilé
gul lök
vitlök
ölkorv
bacon
paprika
syltlök
små saltgurkor 
grädde
creme fraiche 
köttbuljong, oliver, salt och peppar 


Serverades med pressad potatis och vinbärsgelé
Den blir ännu godare dagen efter! =)

Under lördagen var vi ute och cyklade en sväng i det fina vädret. Det var visning på ett radhus som vi var lite intresserad av. Dock var det lite för stort renoveringsbehov, men bra planlösning och bra läge. Det var så sjukt mycket folk så det blir nog en del budgivningar... vi får se om vi hakar på och vad priset hamnar på. Vi bor just nu i hyresrätt och vi är lite sugna på att köpa något som blir vårt egna. Huset på landet tar mycket tid under sommaren, så något hus i stan är inte aktuellt för oss just nu. Men ett radhus med liten trädgård skulle funka väldigt bra! =)

På kvällen blev det soffläge och tv. Kände mig inte riktig helt frisk. Väldigt trött och sliten. Så kvällen blev tidig och många timmars sömn! Skönt att vakna upp lite piggare idag =) 

Idag ska vi till en släkting på min sambos sida på "Namngivarkalas" (tror jag det kallas...lät lite konstigt) Detta är istället för ett dop. Svårt med klädsel, vad ska man ha på sig då? Hmmm...får se vad man kan rota fram i garderoben....
Det skulle också vara väldigt skönt med en långpromenad i soooolen idag! =)

Hoppas ni haft en skön helg hittills, önskar er en trevlig söndag! 
OBS! Missa inte sista avsnittet av Solsidan ikväll!!

Kram / Linnéa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar