söndag 12 juni 2011

Barnvagn!

Igår var jag och Erik och kollade på barnvagn. Tänkte att vi måste börja någonstans, kolla runt lite, klämma och känna och så... Vi åkte till KöpBarnvagn på Lamberget, hört mycket bra om det stället så vi började där. Har spanat runt lite på nätet innan och Brios barnvagnar fastande båda för så vi provkörde en del igår och bestämde oss direkt!
Det blev en Brio Happy Harmony i svart. Kändes lite smått tråkigt först att välja en svart barnvagn...men samtidigt enkelt och praktiskt när man själv ändrar färger på kläder. Måste ju matcha! =)

Vi valde ett annat chassi istället för fyra lika stora hjul. Det blev med två lite mindre hjul längst fram som är både rörliga och ställbara. Bild finns på chassit nedan.
Vi passade på att köpa till sittdelen också, även den i svart. De första månaderna kommer såklart lillsmurfen ligga i liggvagnen. Lagom till nästa vår eller när barnet känner sig redo att sitta upp byter vi till sittvagnen.
Det blev detta chassi med små hjul fram, ställbart handtag som går att vinkla uppåt och neråt. Även hjulen går att reglera så att de kan svänga 360 grader eller styra rakt. Passar nog oss bra när vi bor i stan än så länge, lite smidigare tyckte vi. Snacka om beslutsångest när det finns så mycket att välja på! Men det känns än så länge väldigt bra och jag vill bara ha hem vagnen nu så att jag får provköra den här hemma! =)

Erik sitter just nu på tåget till Stockholm, han ska på kurs mån och tis. Och ikväll ska jag jobba några timmar för att sedan till veckan börja försöka göra 8 timmars pass. Får se hur det går...tänker inte slita ut mig i onödan nu när man lätt bli trött och sliten av väldigt lite ansträngning. Man är inte lika kaxig längre, man tror att man ska orka lika mycket som förut, men icke då! 

Tänkte iallafall ta mig en promenad nu, ser ut att bli väldigt fint väder idag! =)

Hoppas ni får en skön söndag!  

Kram Kram!

1 kommentar:

  1. Hej Linnea!

    Visste inte att du också bloggade, kul att kika runt lite här (jätte fin blogg) och kul att se dig igen i helgen!

    Kramar! Emelie

    SvaraRadera